Hirdetés

Assassin's Creed 2 - Előrendelés és extra helyszínek

|

Exkluzív tartalmakkal csábítanak minket idő előtti Assassin's Creed 2 vásárlásra a GameStop emberei

Hirdetés

Az egyik legnagyobb külföldi online játékbolt egy különleges akció keretében minden kedves Assassin's Creed 2 előrendelőnek egy exkluzív kódot ad ajándékba, amit majd a játék tényleges megjelenését követően aktiválhatnak. Ennek jótékony hatása pedig az, hogy extra helyszínként a Medici-palota is elérhetővé válik.


Bizonyára sokak elkeserednek akkor, ha folytatva a hírt kiderül, hogy csak az Xbox 360 és PS3 tulajok részesülnek eme kiváltságban. Jól nevelt PC-s létünkre viszont ne kezdjünk el egyből károgni, hanem inkább örüljünk konzolos testvéreink örömének. Hisz nekik már nem kel elutazni Firenzébe, hogy megcsodálják a mai néven Palazzo Medici-Ricardiként ismert csodát. És egyébként is, élőben valószínűleg nem engedné a teremőr néni, hogy a falakon mászkáljunk, vagy hogy az ott talált kincseket zsebre vágjuk. Hm... Egyre csábítóbb ez az Assassin's Creed 2!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)