Hirdetés

Assassin's Creed 2 - Első DLC-k, egyelőre csak konzolokra

|

Az Ubisoft tegnap két készülő Assasin's Creed 2 DLC-ről rántotta le a leplet.

Hirdetés

Alig jelent meg a játék, az Ubisoft máris két termetes Assassin's Creed 2 letölthető bővítmény érkezését jelentette be, amelyek közül az elsőt januárban, a másodikat pedig februárban rögzíthetjük konzoljaink merevlemezein. Így a franciák megkértek mindenkit, aki érdeklődik a csomagok iránt, hogy mindkét DLC-nek 1-1 GB szabad helyet tartsanak fent. Az előzetes információk alapján a két csomag fő küldetése, hogy elvarrjon bizonyos, még függőben lévő történeti szálakat, illetve új kérdéseket tegyen fel.


A januári első bővítmény a Battle of Forli. Flori, egy kisváros, amiről az Assassin's Creed 2-ben is vannak utalások, és ahol a valós történelemben is fontos csaták zajlottak. A Battle of Forli története az alapjáték eseményei előtt, valahol a 13. században játszódik majd. Az Ubisoft nyílt szándéka ezzel, hogy megadja a láncszemet, ami összekapcsolja az első rész történéseit a másodikéval, s hogy végső soron választ kapjunk arra, miért Velence és Itália lett a helyszín.


A februárban érkező Bonfire of the Vanities más egy kicsit ködösebb történet. Szintén megtörtént eseményen alapszik, aminek évszáma 1497. A nemrégiben megjelent Assassins' Creed: Renaissance könyv írása alapján a DLC-ben teljesen lemodellezett Firenze egyik őrült szerzetese ellopja Eziotól a Piece of Eden drágaságát, akit ezért fel kell kutatnunk. Árról és pontos megjelenésről nincs információnk. Hogy a januárban megjelenő PC-s Assasin's Creed 2 később megkapja-e ezeket a DLC-ket, szintén nem tudni. Addig is Assassin's Creed 2 tesztünket mindenki figyelmébe ajánljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)