Hirdetés

Assassin's Creed 2 - holnaptól ingyenes a Goldosoknak

|

A Gold előfizetéssel rendelkező Xbox tulajdonosok a Games With Golddal minden hónapban ajándékba kapnak játékokat a Microsofttól. Holnap az Assassin's Creed 2 érkezik.

Hirdetés

Az E3 2013-on a Microsoft bejelentette, hogy követi a Sony mintáját (nem pont így fogalmaztak) és minden hónapban megajándékozzák a hűséges előfizetőiket. 

A Games With Goldos akciókról már beszámoltunk nektek, a múlt hónap slágere az öregedő tower-defense játék, a Defense Grid: The Awakening volt, de holnaptól már egy sokkal ismertebb címmel jutalmazza meg a Microsoft a töretlen hűségünket.

Az Assassin's Creed 2 sem egy mai darab, viszont a széria egyik legjobban sikerült epizódja, úgyhogy aki teheti, az mindenképpen lovagolja meg az Xbox nagylelkűséghullámát és töltse le. Vannak mostanában gondok az Xbox Live körül, de még mi még így is örülhetünk, mert a miénk a legolcsóbb. A következő játékról egyelőre nincsen hír, de kíváncsiak vagyunk rá, hogy így a Steam Summer Sale kellős közepén minek örülnének a legjobban az Xbox-os játékosok.

Melyik játékot szeretnétek ingyen megkapni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)