Hirdetés

Ingyenes az egyik Assassin's Creed, de nem árt sietni

|

Nem tréfált korábban a kiadó, máris behúzhatjuk PC-re az Assassin's Creed 2-t.

Hirdetés

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a franchise egyik legjobb darabja, sőt sokak szemében máig a csúcspontja az Assassin's Creed 2. Ez az epizód indította el Ezio Auditore da Firenze három játékon átívelő kalandját, amelyek során megismerte az élet apróbb és nagyobb örömeit, de fájdalmas veszteségeket is átélt. A szemünk láttára vált bohém ifjúból komoly és céltudatos férfivá.

Hirdetés

Most pedig ezt a nagyszerű akciókalandot tölthetitek le teljesen ingyen a kiadó saját digitális platformjába bejelentkezve. A művelethez nincs szükség egyébre, mint egy villámgyorsan regisztrálható Uplay felhasználói fiókra, aztán már csak pár kattintás az egész - elsőként ide -, és máris a könyvtáratokban landol az Assassin's Creed 2. Arra mindenképp figyeljetek, hogy ezzel a lehetőséggel csupán április 17-éig élhettek. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)