Hirdetés

Assassin's Creed 2 - ingyenes lesz az Xbox Live-on

|

Az E3 2013-on a Microsoft bejelentette, hogy a Gold előfizetéssel rendelkező pajtások minden hónapban ingyen tölthetnek le bizonyos játékokat az Xbox Live-ról.

Hirdetés

Az E3 2013-as bejelentéskor a Halo 3-at és az Assassin's Creed 2-t említették, ezért arra is számítottunk, hogy ezekkel nyitja majd a Microsoft a sort.

Volt is nagy meglepetés, amikor a várva várt Assassin's Creed 2 helyett egy öregedő Xbox Live Arcade játékkal, a Defense Grid: The Awakening című tower defense-szel hozakodott elő a cég. Az akció egészen július 15-ig tart, amikor is a Defense Gridet az Assassin's Creed 2 váltja majd, ami 16-ától két hétig lesz ingyenes letölthető a Gold előfizetéses játékosoknak.

Eközben a PlayStation Plus-on...

Távol álljon tőlünk, hogy ajándék lónak - vagy igazából bárkinek - vizsgálgassuk a fogát, mert az Assassin's Creed 2 egy zseniális játék és szerény véleményem szerint az AC sorozat legjobb darabja, viszont itt van nekünk a Sony is, aki szintén elég nagylelkű az előfizetőivel. A Gold és a PS Plus nagyjából ugyanannyiba fáj a játékosoknak, viszont a tartalomban felfedezhető egy kis különbség.

Ebben a hónapban a Sonynál ingyen letölthető játékok között olyan címek vannak, mint az Uncharted 3, az XCOM: Enemy Unknown, a The Cave, a Kingdom's of Amalur: Reckoning, vagy a LittleBigPlanet Karting, nem számolva a Vitás címeket.

Ha a szolgáltatásokat nézzük, akkor nektek melyik a szimpatikusabb platform és miért a PlayStation?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)