Hirdetés

Assassin's Creed 2 - Újabb teaser videó érkezett

|

Betartotta szavát az Ubisoft és nyilvánosságra hozta második Assassin’s Creed 2 teaser videóját.

Hirdetés

Befutott a második Assassin’s Creed 2 teaser, melyből megtudhatjuk a folytatás megjelenésének tervezett időkeretét. A videó végén szereplő dátum és az Ubisoft hivatalos sajtóközleménye szerint az idei ünnepek folyamán kerül forgalomba az Assassin’s Creed második epizódja. Legnagyobb sajnálatunkra a teaser képkockái között nem találunk gameplay jeleneteket, szinte ugyanolyan körítéssel rendelkezik, mint a korábban megjelentetett verzió.

Ezúttal érces hangú narrátor közreműködésével magunkba szívhatjuk azon információkat, melyekről részletesen beszámoltunk Assassin’s Creed 2 összefoglalónkban. Nem lennénk meglepve, amennyiben az Ubisoft újabb rejtvényeket, esetleg nyomokat csempészett volna a rövidke videóba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)