Hirdetés

Assassin's Creed 2 - Íme a limitált kiadás tartalma - frissítve

|

Ha esetleg az alapjátékot nem várnánk eléggé, a Gamestop oldalára kikerült a Master Assassin Edition tartalma.

Hirdetés

A Master Assassin Edition sajnos csak Xbox 360 és PlayStation 3 tulajdonosokhoz juthat el, ám ára nem is vészes, 79.99 dollár, azaz 15ezer forint.

Az Assassin's Creed 2 gyűjtői kiadásában az alapjáték mellett megtaláljuk Ezio 22 centiméteres mását, egy igényes Artbook-ot, két exkluziv játszható pályát (Palazzo Medici, Santa Maria Dei Frari), egy extra DVD-t, melyen található egy "Kulisszák mögött" videó, illetve a játék zenéje, valamint egy szép fémdobozt, melyben mindez helyet foglal. Ezt ITT rendelheti meg, akinek kedve tartja. A játék november 17-én kerül a boltok polcaira.

UPDATE: A PC-s tábor se búsuljon, akik a White Editiont illetve a Black Editiont is megkapják. Előbbi tartalmazza a figurát és a Santa Maria Dei Frari küldetést, utóbbi tartalma pedig ITT olvasható.

(White Edition-ról az infót köszi Necreon)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)