Hirdetés

Assassin's Creed 2 MS Paint rajzpályázat és GS Live ajándékok!

|

Pulóverek, övek, megnyitható exkluzív játékbeli helyszínek, kis tatyóban pecsétgyűrű a hozzávaló viasszal. Nyerd meg mind!

Hirdetés

Hogy izgalmasabbá tegyük unalmas földi életünket, ünnepélyesen szétosztjuk az arra érdemesek között a nemrég kezünk közé került exkluzív Assassin's Creed 2 ajándékokat. Ezek bemutatására kérem, fogadják nagy-nagy szeretettel modellünket, Juditot! (taps-taps-taps...)

Judit a képen az Assassin's Creed 2 őszi kollekcióját viseli, a letisztult forma és színvilág már a 2010-es trendek előfutára. A kapucnis pulóver viselője teljesen beleélheti magát Ezio szerepébe, amire rásegít az elől olvasható írás, és a háton látható grafika. Judit kezében a fegyvernek látszó tárgy egy sehol máshol nem kapható Assassin's Creed 2 deréköv, amit következő modellünk Duncan mutat be.

A míves fémrészből és műbőrből készült alkalmatosság azon túl hogy szép, és ahogy Duncan is bemutatja egy már meglévő öv fölé is fel lehet venni, komoly fegyver és elhízást gátló segédeszköz is lehet. Hegyes és kemény nyúlványai kellő lendítés esetén komoly sérülést okozhat ellenfelünkön, illetve hasfalátszúrással jelzi, ha túlzásba vittük volna az evést.

Assassin's Creed 2 pecsétgyűrű mellé kis batyu és viasz is jár, amiben kedvünkre nyomdázhatunk. Vigyázat, olyankor az meleg!

Végül hat PS3-mas és hat Xbox 360-as, exkluzív ingame helyszínt megnyitó kis nyereménykártya is gazdára talál, amit szorgalmasan kapargatva a játék menüjében tudtok aktiválni. Az így elérhető helyszínek a fantasztikus Santa Maria del Frari és a lélegzetelállító Palazzo Medici.

Mindezekért nincs más dolgod, mint Assassin's Creed 2 témában meglepni minket egy szigorúan MS Paintben készült rajzzal. Ahogy Ezio mászik, repül, úszik, vagy épp GameStart olvas. A legeredetibb, legmókásabb és legszebb alkotásokat a felsorolt ajándéktárgyakkal honoráljuk. A pályaműveket „Assassin's Paint" tárggyal várjuk a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre november 30-ig.

Sőt! Egy másik Assassin's Creed 2 pulóvert és övet a mindjárt kezdődő GS Live adásban is kisorsolunk az SMS-ben játszó és kérdező nézők között. Ha nem akarsz az eredményhirdetésig várni, az összes pulcsid lyukas és a nadrágod is folyton leesik rólad, akkor dobj egy SMS-t az esti Live adás alatt, és tudd meg még ma, hogy melyikőtökre mosolygott rá a szerencse. GS Live adás ma 17:00-kor!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)