Hirdetés

Assassin's Creed 2 novemberben?

|

Az Assassin's Creed 2 megjelenési időpontjával kapcsolatos kijelentések hangzottak el egy befektetői konferencián.

Hirdetés

Miután Altair kalandjaira több millióan fizettek be egy-egy Assassin's Creed kópia formájában, így nem óvatlan olyan kijelentést tenni, hogy az idei esztendő sikervárományosai között tarthatjuk számon az új korban játszódó és új főszereplőt galibába keverő, Assassin's Creed 2 címre keresztelt folytatást.



A várható megjelenéssel kapcsolatos hír annyiban nem kacsa, hogy a szóban forgó november hó emlegetése valóban egy befektetői konferencián hangzott el, csak épp nem a Ubisoft illetékeseinek szájából. Az egyik legnagyobb amerikai szakosodott üzlethálózat, a GameStop fejese David W. Carlson állította, hogy rendkívül izgalmas ünnepi szezon áll előttünk, lévén októberben egyebek mellett olyan címek debütálnak, mint a Bioshock 2 és a Tekken 6, amelyeket novemberben be nem jelentett Nintendo címek, a Modern Warfare 2 és az Assassin's Creed 2 követnek majd.



Azt egyelőre nem tudni, hogy Carlson úr csupán elképzeléseit vázolta fel, vagy valóban halálbiztos értesülésekkel rendelkezik. Az mindenesetre tény, hogy seregnyien dolgoznak az Assassin's Creed 2 tervezett tartalmainak beépítésén, felmerülő hibáinak elhárításán. Személy szerint arra voksolnék, hogy az a majd' félezer fejlesztő inkább a minőségre fektessen nagyobb hangsúlyt, mint ilyen-olyan határidők betartására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)