Hirdetés

Assassin's Creed 2, Splinter Cell: Conviction és Avatar másfél éven belül?

|

Egyes elemzők szerint még a 2010-es pénzügyi év során az üzletek polcain üdvözelhetjük a Ubisoft három nagyágyúját.

Hirdetés

Az MTV multiplayer bolgjában bukkant fel Michael Pachter játékipari elemző jóslata, amiben 2009. április 1. és 2010. március 31. közé teszi a címben is említett három játék megjelenésének időpontját.
Az Avatar James Cameron hasonló című sci-fi-jének feldolgozása lesz, s a filmhez hasonlóan újfajta, háromdimenziós technológiával készül.

Egy lény a filmből

avatar-creature.jpg


A Splinter Cell sorozat ötödik darabjáról már többször is írtunk. Gyakorlatilag elölről kezdték a fejlesztést, miután az eredeti koncepció (menekülés a rendőrök elől a tömegben, stb.) túlságosan emlékeztetett az Assassin's Creed-re, ráadásul belsős információk alapján minőségileg is alulmúlta. Pedig már az Assassin's Creed esetében is felmerült a repetitív jelző használatának kényszere. Azt tudjuk viszont, hogy készül, s a Ubisoft is a következő pénzügyi évről beszélt, tehát ezt a "jóslatot" valóban tények támasztják alá.

Nem ilyen lesz

fisher4.jpg


Nem így az Assassin's Creed folytatásáról szóló találgatásokat, ami szintén készül - maga Yves Guillemot, az Ubisoft elnökvezérigazgatója erősítette meg -, de sem a dátum, sem a célplatformok, sem egyéb részletek nem kerültek még nyilvánosságra. Szó volt arról, hogy Altair új mozgásokat tanult, például úszni, aztán a francia forradalom és a 18. század végének forrongó Franciaországa is felmerült, mint lehetséges szetting, viszont már Altair nélkül.

Vele, vagy nélküle?

creed1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)