Hirdetés

Assassin's Creed 2 - Teaser oldal videóval

|

Elindították az Assassin’s Creed 2 teaser oldalát, melyen semmilyen konkrétummal nem szolgálnak Leonardo Da Vinci rajzai mellett.

Hirdetés

Novemberben szárnyra kapott pletykák szerint az Assassin’s Creed második epizódjá a francia forradalom idejében játszódik, később velencei környezetről érkeztek beszámolók. Úgy tűnik utóbbi bizonyult leginkább helyénvalónak, ugyanis a nemrégiben fellőtt Assassin’s Creed 2 teaser oldalán Leonardo Da Vinci közismert munkái és rajzai formálódnak képkockáról-képkockára, köztük természetesen Altair csuklóra applikálható szerkezetének tervrajzával.

Konkrét információkkal sajnos nem bővelkedik az oldal, feltételezhetően rejtett utalásokkal már annál inkább. Miután lepörgött a lassú sávszélesség mellett aránylag sokáig töltődő videó, egy rejtvényt kapunk. Az oldal ANIMUS néven fut, melynek jelentésére számos találatot kidobott a Google. Részletekkel a Game Informer következő számának megjelenése után szolgálhatunk, az említett magazin címlapsztorija mi más lehetne, mint az Assassin’s Creed 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)