Hirdetés

Assassin's Creed 2 - Vérgőzös fejlesztői napló

|

Az Ubisoft Montreal munkatársai Ezio kalandjait véresebbre tervezték, mint elődjéét.

Hirdetés

Altair sem épp arany szívéről és mimóza lelkéről volt ismert, de az Assassin's Creed 2 hőse, Ezio jóval brutálisabb bánásmódban részesíti az őt akadályozni igyekvő őröket.



A fejlesztők ezúttal külön figyelmet fordítottak arra, hogy a fegyverek suhintását követő találatnak legyen súlya, vagyis érezzük az erejét. Az ellenfelek tehát reagálnak egy-egy találatra, megtántorodnak, egyensúlyukat vesztik, összegörnyednek, felbuknak, stb. Ezi nem csak saját rejtett eszköztárát használhatja életek kioltására, képes ugyanis lefegyverezni ellenfeleit, hogy aztán az ily módon megszerzett gyilkoló szerszámot ellenük fordítsa.



Ami az Assassin's Creed 2 őreit illeti, összesen három archetípusra kell felkészülnünk. Az első a talpig páncélba bújt izomkolosszus, nem túl okos, nem túl gyors, de ha beindul, imádkozz, hogy el ne találjon. A második típusra jól fejlett paranoia jellemző, minden árnyékban, minden szénaboglyában rejtőzködő orgyilkosokat lát. Harcban pikát forgat, ami meglehetősen hatásos fegyver, és elég furcsán tud pislogni az, kinek testét átjárja.
A harmadik típusba fürge, mozgékony fickók tartoznak, akik Eziohoz hasonló könnyedséggel szökellnek a háztetők között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)