Hirdetés

Alaposan átdolgozná a játékot az Assassin's Creed 3 rendezője

|

Főleg az első néhány órát szedné ízekre a Ubisoft dizájnere.

Hirdetés

A napokban jelentette be a Ubisoft, hogy érkezik az Assassin's Creed III felújított változata. A széria legmegosztóbb részét egyesek nagyon lehúzzák, míg mások kifejezetten élvezték (én például közéjük tartozom), az viszont kétségtelen, hogy a játék eleji csavar a franchise egyik legjobbja.

Hirdetés

A durván hat órás prológus során még nem Connort, hanem az apját, Haythamet irányítjuk, sőt, még csak nem is amerikában kezdünk. A karaktert elég sok oldalról megismerjük, mire jön a váltás, és Connorként folytatjuk a sztorit.

Haytham intróját fel kellett volna darabolnunk, és elszórni szépen a játékba, hogy a játékosok gyorsabban jussanak el Connorig. A meglepő váltás remekül sült el, de a játék eleje így nagyon lassú volt.

A prológus egyébként annyira titkos volt, hogy még a cégen belül sem árulták el mindenkinek, nehogy kiszivárogjon. Hutchinson szerint célszerű lett volna a modern szálat jobban tolni, hogy ne sűrűsödjenek be a küldetések a játék végére, jobban rámenni a hajókázásra, és kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni Connor emberi oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)