Hirdetés

Assassin's Creed III Remastered - ennyit fog fejlődni a játék

|

A Ubisoft komolyan ráfekszik az Assassin's Creed III felújítására.

Hirdetés

Mivel az Assassin's Creed Odyssey-vel hosszú távra tervez a kiadó, ezért jövőre még nem kapjuk meg a széria következő nagy részét, viszont jön két felújított verzió is a Liberation Remastered és az Assassin's Creed III Remastered képében, amelyek az ígéretek szerint alapos ráncfelvarráson esnek át. 

Hirdetés

Most a Ubisoft picivel többet is elárult róla, hogy mivel tud majd többet az Assassin's Creed III új kiadása az eredetinél. Egyrészt továbbfejlesztett játékmechanikákat és átalakított funkciókat kapunk (konkrétumokat ezzel kapcsolatban még mindig nem hallottunk), másrészt vizuálisan is sokat fejlődik a játék: a már korábban megerősített 4K és HDR támogatás mellett a Remastered új karaktermodelleket és magas felbontású textúrákat vonultat majd fel, egy új renderelési technológiának köszönhetően a fények is javulnak, nagyobb tömegeket találunk a pályákon, megnövelik a környezeti elemek számát és egyéb vizuális upgrade-re is számíthatunk. Azok számára, akik a standard PS4-gyel és Xbox One-nal rendelkeznek 1080p-vel futtathatják majd a Remasteredet. 

Az Assassin's Creed III Remastered várhatóan 2019 márciusában jelenik meg az Odyssey szezonbérletének részeként, de később önállóan is megvásárolható lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)