Hirdetés

Assassin's Creed III - új képek és új infók

|

A mai nappal véget ért az AC III-as embargó, szóval nincs akadálya, hogy néhány érdekes infót és képet megosszunk veletek.

Hirdetés

Nem fogjuk természetesen az összes poént lelőni, marad bőven az áprilisi GameStarba is, a kapott sajtóanyagban teljesen különvették az online és a nyomtatott sajtót. Még a játékképeknél is meghatározták, hogy mi mehet a GSO-ra és mit rakhatunk csak a nyomtatott GameStarba. Rend a lelke mindennek!

Azt gondolom már mindenki vágja, hogy az új Assassin's Creed a 18. század második felében játszódik, a Függetlenségi háború idején. Azt viszont már csak kevesen tudják, hogy ezekben a "kemény" időkben is léteztek különféle klubok, ahová a társasági elit krémje csatlakozhatott és különbnek érezhette magát a pórnépnél. Az Assassin's Creed III-ban is lesznek ilyen szervezetek, melyekhez csatlakozhatunk. Tegyük fel például, hogy nagyon szeretünk vadászni, s rengeteg szarvast elejtünk. Egy idő után megkeres minket az Észak-Amerikai Úriemberek Halász és Vadász Frakciója, s megkér, hogy legyünk tagok. Ilyenkor a játéknak egy teljesen új része nyílik meg előttünk. Lehetőségünk lesz részt venni az üléseken, használhatjuk a klub központot, illetve mellékküldetések egész sorát vehetjük fel. Érdemes lesz tehát a főküldetéseken kívül rákoncentrálni a felfedezésre is, nem marad el a jutalmunk.

Az Assassin's Creed játékok történelmében most először fordul elő, hogy az ellenfeleink kiképzett katonák, nem pedig lusta és elhízott városőrök. Ennek örömére a harc ellenük sokkal élvezetesebb lesz, hiszen számos típust megkülönböztethetünk. Nem túlzás azt állítani, hogy Connornak csak úgy van esélye a túlélésre, ha közelharcra kényszeríti a vörös kabátosokat. Itt sem mindegy azonban, hogy milyen sorrendben likvidáljuk az ellenfeleket. Ott vannak ugyanis a tisztek, ők pisztollyal és karddal is fel vannak szerelkezve, s a közkatonáknál jóval nagyobb kihívást jelentenek. A dobosok gyors likvidálása létfontosságú, mivel utánpótlást hívhatnak a közelben állomásozó csapatoktól. Abban az esetben viszont, ha gerilla taktikát (üss és fuss) alkalmazunk, akkor a legfontosabb az, hogy az indián nyomkeresőket elintézzük, hiszen ők könnyedén megtalálják a nyomainkat a vadonban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)