Hirdetés

Assassin's Creed - a sorozatnak még nincs vége

|

Ugye senki nem hitte azt, hogy az Assassin's Creed 4 befejezése egyúttal a sorozat végét is jelenti? Dehogy jelenti. Sőt!

Hirdetés

Az Assassin’S Creed IV: Black Flag egy teljesen új történetszálat biztosított az Ubisoft számára, mi több, már a végét is eltervezték. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a sorozat ne jöhetne ki valami mással. Mondjuk egy feudális Japánhoz mit szólnátok?

Darby McDevitt, a Black Flag írója ekképpen nyilatkozott a dologról: „Nos az, hogy már van egy befejezésünk nem teljesen igaz. Ennek a történetszálnak van, de mivel az egész történelem nyitva áll előttünk az egész univerzum olyan Doctor Who életérzésű lett. Rengeteg lehetőségünk van még, amivel előrukkolhatunk ebben a csodálatos világban, így lehetnek olyan szálaink amiket befejezünk majd.” „Desmond kalandjának vége változott egy keveset, de az alapokat mindig is így képzeltük. Aztán úgy két évvel ezelőtt nekiálltunk kigondolni egy teljesen új sztorit.” tette hozzá McDevitt.

Bárhogy is végződjön majd az Assassin's Creed pályafutása, érdemes ejteni pár szót a Black Flag modern napokban játszódó részében fellelt dokumentumról. Az író a rajongói ötleteket figurázta benne ki, de ezek a későbbiekben akár még potenciális helyszínek is lehetnek. Kettőt emelnék ki közülük: a jó öreg Vadnyugatot és az ősi Japánt.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az imádott hajózás technológiája vissza fog térni, de McDevitt szerint ezeknek egy kis része sem szokott kárba veszni a projektek közötti munka során.„Semmit sem szoktunk teljesen félretenni. Gyakran van lehetőségünk már létrehozott rendszereket vagy technikákat új módon felhasználni és a tengeri csatarendszer bizony pontosan ilyen. Ezzel a módszerrel képesek voltunk a karakterekkel mászni, ugrani és körbejárni a száguldó hajónkon...és bizony úgy gondolom, hogy ez a későbbi játékainkban is a hasznunkra válhat. Nem is konkrétan a hajózásra gondolok hiszen ezt még többféle módon is tudjuk majd használni.”

Ti hol játszanátok szívesen az Assassin’s Creed új részével? Nindzsaként vagy esetleg revolverhősként tudnád jobban elképzelni magad? Kinek van jobb ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)