Hirdetés

Assassin's Creed IV - Season Pass új karakterrel

|

Az Assassin's Creed IV éves bérlete mellé egy új karaktert is hozzánk vágnak. Szárazföldi patkányok, ez ám a kaland!

Hirdetés

Nem egy túl nagy meglepetés, hogy bizony lesz Season Pass az Assassin’s Creed IV: Black Flag-hez is. Így azonnal hozzájuthattok majd minden plusz tartalomhoz, ami a játék megjelenését követően érkezik.

A bérlet a Best Buy oldalán bukkant fel először, azóta már egy kis leírást is kaptunk hozzá, ami túl sok konkrétumot nem árult el, de legalább megtudtuk belőle, hogy a DLC-ken túl még egy extra karaktert is ígért nekünk a fejlesztő csapat. Hajónk első tisztje, Adewale is fontos szerephez jut majd a kalózkodás aranykorában, legalábbis akkor, ha még időben előrendelitek a Season Pass-t.

Egyébként a bérlet a szokásos jóságokat kínálja: a 19,99 dolláros vételárért cserébe minden letölthető tartalmat megkaptok. Ezzel a megoldással 20 dollárt spóroltok meg ahhoz képest, mintha külön vásárolgatnátok meg a kiegészítéseket. Ezen felül még extra, csak Season Pass tulajoknak szánt tartalmakat is kapnak a bérletesek.

Az Assassin’s Creed IV: Black Flag megjelenés november 1-én esedékes PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. PC-re csak később érkezik, ahogy az Xbox One és a PlayStation 4 verziók is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)