Hirdetés

Assassin's Creed - miattatok jön évente új rész

|

Rajongó vagy? Akkor te is tehetsz arról, hogy minden évben újabb epizóddal bővül a sorozat.

Hirdetés

Ha csak a fele igaz a pletykáknak, igencsak mozgalmas évre számíthatnak az Assassin's Creed széria hívei. Az önállóan is futó Freedom Cry, majd a PC-re és kifutó konzolokra kiadott Assassin's Creed: Liberation csak a kezdet volt, hiszen már biztos, hogy kapunk PS4-re, XO-ra, valamint személyi számítógépekre egy Unity alcímmel ellátott epizódot, ami a szabadság, a testvériség és az egyenlőség jegyében Robespierre-rel, Dantonnal, XVI. Lajossal és hitvesével, a szintén nyaktiló alá került Marie Antoinette-tel ismertet meg bennünket. Sőt, ha minden igaz, last-genre érkezik még egy Comet alcímű rész is, ami szintén a 18. század vége felé játszódik, csak épp az Atlanti-óceán túlfelén.

Hogy mégis mivel látja igazoltnak a Ubisoft az ilyen sűrű AC-áldást? Elmondja nekünk Lionel Raynaud alelnök.

"Azért szolgálhatunk minden évben új Assassin's Creeddel az embereknek, mert ők minden évben erre vágynak. Amíg ez a megállapítás igaz, addig egyenesen ostobák lennénk, ha nem elégítenénk ki az igényüket. Persze mindez komoly nyomást gyakorol ránk, olyasmit kell létrehoznunk, ami nem okoz nekik csalódást. Miközben megőrzi a sorozat legfőbb értékeit, meg kell értetnie velünk, hogy mit is jelent assassinnak lenni. Gondoskodnunk kell arról, hogy minden alkalommal jobban megragadjuk a lényeget, és általában szórakoztatóbb élményt kínálunk, miközben olyan új dolgokat mutatunk, amelyek nem lógnak ki az általunk teremtett világból, és összhangban állnak az assassin léttel."

A Cometet illető pletykákkal nem foglalkozott Raynaud, ám annyit hajlandó volt elárulni, hogy idén még biztosan támogatják az Xbox 360-at és a PS3-at, de előreláthatóan a következő néhány évben is.

"Azokat az embereket is el akarjuk látni játékokkal, akik ezeken a konzolokon játszanak."

Jó ötletnek tartjátok, hogy ilyen sűrűn kövessék egymást az egyes részek?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)