Hirdetés

Assassin's Creed - a rajongóknak tetszik, hogy évente jön

|

Yannis Mallat, a Ubisoft Montreal fejese úgy gondolja, az Assassin's Creed epizódok évenkénti megjelenése kölcsönösen előnyös mind a fejlesztőcsapat, mind a játékosok számára.

Hirdetés

A Eurogamer interjúvolta meg a kanadai stúdió vezetőjét, melynek során többek között azt is megkérdezték, nem gondolja-e, hogy a rajongók beleunnak a népszerű sorozatba.

Mallat egyáltalán nem aggódik emiatt: "Ha minőségi tartalmat gyártasz, a játék új epizódjainak gyakori kiadása egyáltalán nem probléma. Ugyanakkor a játékosok többet és többet várnak tőle. Természetes, hogy azt a minőséget kell hozni. A játékosok boldogak, a mi munkánk pedig az, hogy boldoggá tegyük őket."

A cikkben megemlítik, hogy egy fejlesztő anno azt nyilatkozta, az Assassin's Creed sorozat epizódjai megjelenésének rendszeresítése nem fog bekövetkezni, mivel mind a sorozatnak, mind a fejlesztőknek "pihenése van szüksége". Ehhez Mallatt annyit fűzött hozzá, hogy mivel több stúdió is dolgozik az egyes részeken, a fejlesztőknek a munka mellett pihenni is van idejük. Jade Raymond a napokban árulta el, hogy már készül az Assassin's Creed IV: Black Flag utódja, tehát az egyes stúdióknak nem csak egy évük van a fejlesztésre, ami garantálja, hogy a minőség továbbra is a megszokott szinten maradjon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)