Hirdetés

Assassin's Creed - Altair valódi arca

|

A hölgyeknek szóló Play Vanilla utánajárt, hogy kinek az arcáról mintázták a Ubisoft új hősének vonásait.

Hirdetés

A fiatalembert Francisco Randeznek hívják, s nagy felhajtással lebonyolított casting végén választották Altair arcának. A kenyerét zenészként és modellként kereső kanadai fiatalember arca legalább tíz éve ismert a divatszakmában. A Rare Jeans reklámkampányában a Benetton neves fotósa, az olasz Oliviero Toscani fotózta, míg Jean Paul Gaultier az ő felsőtestének mintájára készített el a Male parfüm üvegcséjének formáját. A montreáli születésű Randez saját rockbandájában, a Moudjik-ban zenél Jérome Casanova és Guy Dubuisson oldalán.
Randez az Assassin's Creed-del kapcsolatos munkájáról úgy nyilatkozott, hogy szokatlansága ellenére le volt nyűgözve. A több mint háromszáz ember munkáját dicsőítő alkotás úgy épült fel, akár egy film. Először 3D-ben vették fel az arcát, a fejét, majd különböző érzelmeket, érzéseket kellett kifejeznie.

 

 

altairmodell.jpg

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)