Hirdetés

[FRISSÍTVE] Assassin's Creed Anthology - Masszív csomag a legnagyobb rajongóknak

|

Hivatalosan ugyan még nem kapott megerősítést a gigászi kiadás, az Amazon mégis biztos abban, hogy érkezik az Assassin's Creed Anthology.

Hirdetés

A francia Amazon mérget merne venni rá, hogy a Ubisoft az összes Assassin's Creed-játékot egy csomagban jelenteti meg egy hatalmas, Assassin's Creed Anthology névre hallgató kiadásban. A webáruház legjobb tudomása szerint a velős gyűjtemény a következő játékokat tartalmazza majd:

    Assassin’s Creed
    Assassin’s Creed 2
    Assassin’s Creed: Brotherhood
    Assassin’s Creed: Revelations
    Assassin’s Creed III

Természetesen az alapcímek mellé az összes létező DLC-t is mellékelik, így az Assassin's Creed 2 hiányzó fejezeteit, a Brotherhood Leonardo Da Vinci kiegészítését és a Revelations multiplayer bővítményeit is. Az Assassin's Creed Anthology november 29-én válik elérhetővé (egyelőre ismeretlen platformokon) és a francia Amazon előzetes információi alapján 150 eurót kóstál majd, ami szép ár, de egy ilyen gyűjtemény minden forintot megér. A 100 órányi játékidőt tartalmazó pack egyébiránt öt ízléses és művészi litográfiát is tartalmaz, amit az alábbi képen is láthatunk:

 

Az imént elhangzott információkat (ár és dátum) a Ubisoft nem erősítette meg, ezért ajánlatos erős pletykaként tekinteni rá.

[FRISSÍTVE]: Az Eurogamer magazin szerint a Ubisoft megerősítette a kiadást, további részleteket a hét folyamán kapunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)