Hirdetés

Assassin's Creed: Ascendance trailer

|

Animációs technikával készült rövidfilm köti össze a két utóbbi epizódot.

Hirdetés

Cesare Borgia a markában tartja Itália szívét, Róma örök városát. Mégis mi vezetett ehhez? Hogyan lehetett rá képes, amikor Ezio súlyos csapást mért romlott családjára?



Egyebek mellett ezekre szolgál válasszal az UbiWorkshop művészeinek alkotása, az Assassin's Creed: Ascendance, melynek szerepe hidat verni az Asssassin's Creed 2, illetve az Assassin's Creed: Brotherhood eseményei közé, és fenntartani a két rész közötti kontinuitást. Az animációs rövidfilm november 16-án debütál az Xbox Live, valamint a PSN hálózatán, illetve más digitális csatornákon, ahonnan 1,99 dollárért lehet majd letölteni. Az időzítés nem is lehetne jobb, hiszen az Assassin's Creed: Brotherhood három nappal később jelenik meg.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)