Hirdetés

Assassin's Creed: Birth of a New World - még egy AC bejelentés!

|

A Ubisoft egy újabb bejelentéssel csigázta fel a sorozat rajongóit. Új kiadás, de nem új játék.

Hirdetés

Érkezik az Assassin’s Creed: Birth of a New World - The American Saga Collection, ami magába foglalja az Assassin’s Creed III, Assassin’s Creed IV: Black Flag és Assassin’s Creed: Liberation HD epizódokat.

A gyűjtemény a régi konzolok mellett PC-re is érkezik, de jelenlegi generációs gépekről nincs szó, nekik csak a Unity jár továbbra is. Úgy néz ki, hogy az amerikai történetek megmaradnak a PS3 és Xbox 360 tulajdonosoknak. Egyelőre nincs szó arról, hogy a gyűjtemény tartalmazná a három játék letölthető tartalmait, de ettől függetlenül is egy kedvező ajánlat lehet azok számára, akiknek kimaradt az AC történet ezen darabkája.

Az Assassin’s Creed: Birth of a New World - The American Saga Collection megjelenés október 3-án várható. Vajon van olyan, hogy túl sok AC egy évben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)