Hirdetés

Assassin's Creed - bónusz tartalom PC-seknek

|

Az Ubisoft nem tölti tétlenül a PC-s Assassin's Creed csúszásával nyert időt: bónusz tartalmat illesztenek a játékba.

Hirdetés

A játék március végére tolt megjelenése miatt búsulóknak örömhír, hogy a kiadó jelentős bónuszokkal kárpótol majd minket a hosszú várakozásért. Egyelőre sokat nem árultak el a plusz tartalomról, csak annyit tudunk, hogy négy új nyomozástípust kapunk, ami már csak azért is jó hír, mert a konzolos verziók egyik komoly hátrányának hozták fel az ilyen küldetések egyhangúságát. Bár a többi adalékról még nincs infó, egy valamit tudhatunk: elegen lesznek ahhoz, hogy az Ubisoft büszkén a PC-s verzió végére illesszthesse a Director's Cut jelzőt. Izgalommal várhatjuk tehát március 28-át, hogy mégis mitől lesz számunkra nagyobb élmény a játék, mint konzolos játékostársaink számára.

Assassin's Creed - 4. kép

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)