Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood - A multiplayer bétáról

|

Lássuk mire számíthatnak azok, akik PS3-ra előrendelték a játékot

Hirdetés

Október 4-én élesedi az Assassin's Creed: Brotherhood multijának, mint legnagyobb újdonságának bétatesztje. Sajnos csak azok számára akik rendelkeznek PS3 konzollal és előrendelték a játék normál, Auditore vagy Codex kiadását.

A multiplayer bétában kilenc karakter között választhatunk, melyek között az említés szintjén van doktor, pap, hóhér és kéjhölgy. Ezeknek egytől egyig megvannak a maguk különböző fegyverei, ahogy mozgásukban sem egyformák. Maximum 8 főnek a következő játékmódok lesznek elérhetőek:


Wanted - Adversarial
-Érd el a legtöbb pontot a célpontok megölésével.
-1 kör 10 percig tart.
-A játék random kijelöl egy kivégzendő célpontot a többi játékos közül, és nekünk őt kell megölnünk. Más játékoshoz nem nyúlhatunk, hacsak nem pont mi vagyunk annak célpontja. Egy ártatlan megölése nyílt konfliktust eredményez. A célpont tudja, hogy üldözik és látja üldözője helyzetét. Ekkor vagy elmenekül, vagy azonosítja a tömegben gyilkosát, és ezzel megszakítja annak küldetését, amiért pontot kap.

Alliance - Cooperative mode
-Két fős csapatok vannak, csapatonként egyforma karakterrel.
-Cél, hogy megöljük a kijelölt ellenséges csapat tagjait.
-A játék elején kijelölik a kivégzendő csapatot, és ez a menet végéig nem változik. Ugyan úgy pont jár az célpont megöléséért vagy a gyilkosunk elöli meglógásért, de itt exra pontok is járnak, ha kooperatív módon összedolgozva, kombók révén öljük meg a célpontot.

Az Assassin's Creed multiplayer bétateszt három pályán, Romában. Castel Gandolfóban és Sienán zajlik majd.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)