Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood - Csatlakozz a GS testvériségéhez és nyerj!

|

Ha eredeti Assassin's Creed: Brotherhood-ra és további értékes ajándékokra fáj a fogad, ne légy szappan, habozás helyett olvass tovább!

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Brotherhood, valamint a novemberi GameStar megjelenésének örömére izgalmas játékra invitálunk benneteket, melynek végén eredeti Xbox 360-as Assassin's Creed: Brotherhood SE játékot, három posztert, AC:B kitűzőket, néhány DLC kódot (két karakter, két pálya - mind Xbox 360-ra), egy kapucnis felsőt, egy pólót, valamint egy hőre mintát váltó bögrét sorsolunk ki hozzá való alátéttel



Ahhoz, hogy mindez Tiéd legyen, nem kell mást tenned, mint csatlakoznod a GameStar, és az Assassin's Creed Magyarország facebook csoportjához, majd előbbin a "Nyereményjátékkal indul a megújult GS LIVE, ma 17:00-kor!", utóbbin pedig a "Hatalmas köszönet mindenkinek aki tegnap megjelent a szegedi nyitóbulinkon, reméljük mindenki jól érezte magát!" kezdetű bejegyzéshez hozzászólsz és beírod, hogy: "Éljen a GameStar és az Assassin's Creed: Brotherhood!". Ha mindez sikerült, vedd úgy, hogy jelentkeztél a játékra, majd mormolj el pár imát, áldozz fel egy grillcsirkét és reménykedj, hogy a Te nevedet húzzuk ki a kalapból.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)