Hirdetés

Assassin's Creed Brotherhood: Da Vinci eltűnése DLC részletek

|

Képek, videók, információk a DLC-ről, és a megjelenésről.

Hirdetés

Az Ubisoft még februárban jelentett be egy új letölthető tartalmat az Assassin's Creed Brotherhood -hoz, lássuk a részleteket.

A csomag a 'Da Vinci eltűnése' elnevezést kapta, melyben a címszereplőt kell majd felkutatnunk, akit elraboltak egy földalatti szekta tagjai.

A szóló kampányos küldetések mellett új multis módokat is kapunk: Escort (2-2 játékos játszik egymás ellen, az egyik csapat feladata megvédeni a célszemélyt, a másiké pedig megölni), és az Assassinate (6-8 játékos egymás ellen, Deathmatch stílusban). Rendelkezésünkre fog állni még egy új pálya, Alhambra, Spanyolországban, illetve négy új karakter (a Dama Rossa, a Lovag, a Pariah és a Márki).

Itt az első előzetes:

A DLC jövő héten fog megjelenni, március 8-án az Xbox LIVE-on, március 9-én pedig a PlayStation Network-ön (800 Microsoft Pont, vagy 9,99€), a PC-s változatban pedig alapból benne lesz! Ennek örömére egy újabb előzetes:

A konzolosoknak rendelkezésükre áll egy ún. Da Vinci Edition, melyben az alapjáték és a Da Vinci DLC foglal helyet. Ez a kiadás március 25-től vásárolható meg.

Az Assassin's Creed: Brotherhood március 18-án jelenik meg PC-re, addig is kitartást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)