Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood - Egymillió eladott példány Európában

|

Egy hét alatt egymillió Brotherhood talált gazdára Európában

Hirdetés

Az Assassin's Creed Brotherhood DLC-vel és 16 oldalas képregénnyel megtoldott novemberi GameStar üdvöskéje egy hét alatt elérte a milliós eladott példányszámot Európában - jelentette az Ubisoft.

Ez számításaik szerint azt is jelenti, hogy az Assassin's Creed sorozat összeladása túllépte a 20 milliót. „Ha összehasonlítod a Brotherhood eladásait az Assassin's Creed 2-ével, akkor láthatod, hogy ez egy nagy ugrás" -mondta Geoffroy Sardin marketinges. „Ez eddig a legjobb indulása az Ubisoftnak Európában"-tette hozzá. Megtudtuk továbbá, hogy a játékosok 60 százaléka már a multiplayerben is otthonosan mozog. Miért ne tenné? Az Assassin's Creed: Brotherhood konzolokon már elérhető, PC-re jövő év elejéig várni kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)