Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood és Pinball FX2 eredményhirdetés

|

Elnézéseteket kérem, hogy csúszott az eredményhirdetés, de most már tényleg nincs több időhúzás. Íme, a szerencsés nyolcas!

Hirdetés

Mielőtt ismertetném a szerencsések névsorát, vázolnám a nyeremények átvételének módját. Megkérem a Pinball FX2 nyerteseit, hogy dobjanak nekem egy mailt az lvoros@idg.hu címre adategyeztetés végett. A letöltő kódokért természetesen nem kell befáradni a szerkesztőségbe, az Assassin's Creed: Brotherhood relikviák budapesti nyerteseit viszont arra kérném, hogy látogassanak el hozzánk . Vidéki játékosaink jutalmát postai úton kézbesítjük, hacsak nem döntenének úgy, hogy inkább személyesen vennék át. Az AC:B játék négy nyertesével Facebookon keresztül vesszük fel a kapcsolatot.



Most pedig következzék a nyertesek névsora!

Pinball FX2 letöltőkódot nyertek:
Wooh09
Derce
Lacyboy93
Pixi90

Assassin's Creed: Brotherhood bögrét, alátétet, posztert és kitűzőket nyert:
Kiss Balázs

Assassin's Creed: Brotherhood pólót és posztert nyert:

Vranek Ferenc

Assassin's Creed: Brotherhood kapucnis felsőt és posztert nyert:

Fábián Béla

Assassin's Creed: Brotherhood Xbox 360 játékot és DLC-ket (két multiplayer karakter, két egyjátékos pálya) nyert:

Kaposi Judit

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)