Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood - Háromszor nagyobb, mint az Assassin's Creed 2

|

Háromszor nagyobb terület vár bebarangolásra az Assassin's Creed: Brotherhoodban

Hirdetés

A jelenleg is zajló GamesComon, az Assassin's Creed: Brotherhood demót közszemlére téve tűnt fel az újságíróknak -amit később a küldetéstervező Gaelec Simard is megerősített az Ubisoft részéről- hogy ez lesz minden idők Assassin's Creedjeinek legnagyobb játéktere.

Simard szerint az Assassin's Creed: Brotherhoodnak helyt adó, 14. századi Róma alsó hangon is háromszor nagyobb, mint az Assassin's Creed 2 Firenzéje. Ami pedig ugyancsak örömteli, hogy hihetetlen részletesség is jellemzi a várost. Magasabb helyekre felkapaszkodva például már messziről fel lehet ismerni a híres építményeket, mint a Colosseum vagy épp a Vatikán. Assassin's Creed: Brotherhood megjelenés november 19-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)