Hirdetés

Megjelent az Assassin's Creed: Brotherhood - Rendeld meg még ma!

|

A mai nappal hazánkban is megjelent az Assassin's Creed: Brotherhood PC-s kiadása.

Hirdetés

A márciusi GameStar tesztjei között találjátok a PC-s Assassin's Creed: Brotherhood kritikánkat is. Mi mindent megpróbáltunk, nem rajtunk múlott, hogy képtelenek voltunk fogást találni rajta, így asztali rendszereken is kikiálthattuk a sorozat eddigi legjobb tagjának.

Az Assassin's Creed: Brotherhood PC-s változatát tőlünk is megrendelheted 8990 forintért, és az alábbi ajándékokat kapod mellé:
- A2 méretű Assassin's Creed: Brotherhood poszter
- The Aqueducts - exkluzív egyjátékos pálya
- The Harlequin - exkluzív többjátékos karakter



A történet középpontjában ismét Ezio Auditore da Firenze áll, aki immáron bérgyilkos mesterként utazik Rómába, hogy a korrupt, kapzsi és hataloméhes zsarnokokra lecsapjon. Ezio hívó szavára ezúttal egy teljes Testvériség vár, hogy közösen végezzenek halálos ellenségeikkel!
A játékosok a sorozat történetében először immáron többjátékos módban is kipróbálhatják magukat! Az Abstergo edzőprogramjának segítségével készülhetnek fel a bérgyilkosok ellen, hogy azokat egyszer és mindenkorra, véglegesen kiirtsák. Rengeteg különféle karakter, pálya és játékmód várja azokat, akik egy újfajta, taktikus többjátékos módban szeretnék összemérni a tudásukat a többi játékossal!



A PC-s változat feljavított látvánnyal (részletesebb árnyékok, tükröződések, karakterek és környezet), változtatható beállításokkal (többmagos gépek támogatása, nagyobb framerate, nagyobb felbontás, MSAA stb.), 3D-s térhatású élménnyel (beépített ATI Eyefinity és Nvidia 3DVision támogatás, akár többmonitoros kijelzéssel), teljesen integrált billentyűzet- és egértámogatással, valamint ingyenes Animus Project Update 1.0, Animus Project Update 2.0, és The Da Vinci Disappearence kiegészítésekkel együtt érkezik az üzletek polcaira.

Ne habozz tovább, rendeld meg még ma!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)