Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood - ingyenes DLC a láthatáron

|

A Ubisoft ma jelentette be, hogy az Xbox 360 és PlayStation 3 tulajok számára egy ingyenes DLC-t kínál az Animus Project Update 1.0 DLC személyében.

Hirdetés

 

Az Animus Project Update 1.0-ban egy vadonat új játékmódot próbálhatnak ki az Assassin's Creed: Brotherhood játékosok, illetve egy új pályát is kapnak.

Az Advanced Alliance néven futó játékmód az eredeti Alliance Mode egy továbbfejlesztett változata, amelyben még nehezebb lesz a feladatunk. A pálya Mont Saint-Michel szigetén foglal helyet, és keskeny utcákkal van tele, de egy harangtorony is ágaskodik rajta. A csomag december 14-től lesz elérhető a PlayStation Network és az Xbox Live rendszerén. Addig talán már végeztek is mind az Assassin's Creed: Brotherhood kampányával, mind a novemberi GameStar magazinhoz mellékelt két DLC szingli pályáival és már javában tesztelitek az új multiplayer karaktereket is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)