Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood - Multiplayer tanácsadó oldal indult.

|

Érdekes kezdeményezés ez az új multiplayer oldal, ugyanis nem arra ad tanácsot, mit csináljunk a játékban...

Hirdetés

A történet lényege az utókezelés azoknak, akiket a barátaik lemészároltak, porba aláztak, kicsináltak az Assassin's Creed: Brotherhood multijában.

Maga az oldal ( rebuildingbrotherhood.org ) egy pszichiátriai tanácsadó oldalra hasonlít leginkább - egyrészt az 5, videóra is vett konzultációs szekció, másrészt a gyakrabban feltett kérdésekre feltett válaszol is tanulágosak/mókásak (attól függ, ki honnan nézi). Egy a lényeg, amennyiben elvesztettük bizalmunkat barátainkat az Assassin's Creed: Brotherhood multija miatt, ez az oldal való nekünk. Vicces? Komoly? Mosolyogtató? Elgondolkodtató? Mindenki döntse el maga...

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)