Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood PC - Köszönetet mondtak a GSO-nak és olvasóinak

|

A Testvériség PC-s verziója átvette a magyarországi eladási listák vezetését!

Hirdetés

Az Assassin's Creed játékok magyarországi forgalmazója, az An-tec Kft. köszönetet mondott nekünk segítségünkért, éljen-éljen!

A levélből idézem:

"az An-Tec Kft. nevében szeretném nektek megköszönni az Assassin’s Creed Brotherhood PC változatának itthoni népszerűsítésében végzett munkátokat!
Csak a ti segítségetekkel és munkátok révén érhettük el, hogy a játék megjelenésekor vezeti a hivatalos MAHASZ listát (2011. 11. hét).
Köszönjük szépen, hogy ebben a sikerben segítségünkre voltatok!" - írta nekünk Dauby, a cég képviselője. Nagyon szívesen, máskor is!

A 2011-es év 11. heti PC-s eladások toplistáján tehát az Assassin's Creed: Brotherhood vezet, ledöntve trónjáról az előző heti első helyezettet, a Dragon Age II-t!

Ennek az eredménynek elérésében a GameStar is aktívan közreműködött, hiszen a GSO-n is előrendelhették a játékot a rajongók - exkluzív tartalmakért cserébe. Nem utolsó sorban pedig Ti, kedves olvasók, a Testvériség igazi tagjai!

Jómagam is egy PC-s Brotherhood büszke tulajdonosa vagyok, nem bántam meg a vételt: a szóló kampány hozza az elvárt szintet (-sőt!), a multis rész pedig meglepően jól sikerült. Azért írtam, hogy 'meglepően jól', mivel fenntartásokkal kezeltem: harcolni lényegében nem lehet, nem is lett volna értelme az Assassin's harcrendszerével, de ettől függetlenül igazi izgalmakat élhetünk át: beolvadni a tömegbe, észrevenni a célpontunkat, megvédeni a VIP-t, miközben bármelyik pillanatban, bármilyen irányból támadhatnak, vagy megszerezni/megvédeni a chesteket. Izgalom, kihívás és Assassin's Creed: a tökéletes keverék! (Persze vannak apróbb, zavaró hibák: például nem veszi be a támadást időben, ezért le tudnak ütni, de ezek ritkán fordulnak elő).

Gratulálunk a Brotherhoodnak, mindenkinek további kellemes játékot kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)