Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood PC előrendelési akció - már csak néhány nap!

|

Közeleg a PC-s Assassin's Creed: Brotherhood megjelenése, használd ki az utolsó pillanatot, rendeld elő nálunk!

Hirdetés

Az Assassin's Creed széria legjobb darabja lett az Assassin's Creed: Brotherhood, amit a novemberi GameStar hasábjain olvasható konzolos kritikánk mellett a jövő héten megjelenő márciusi szám PC-s tesztje is csak megerősíteni tud. Folytatódik Ezio bosszúhadjárata a Borgiák ellen, a játéktér pedig ezúttal Itália szellemi központja, a pápák mindenkori (az avignoni közjátékot leszámítva) székhelye, Róma.



A meglepő fordulatokkal tarkított macska-egér játék megváltozott szabályaihoz hősünk úgy alkalmazkodik, hogy más orgyilkosoktól kér és kap segítséget. Ez az apró módosítás kövezte ki az utat a sorozat életében egyedülálló többszereplős játékmódok számára.
Az Assassin's Creed: Brotherhood március 18-án megjelenő PC-s kiadása az Ubisoft megváltozott politikájának köszönhetően megszabadult a drákói szigoráról és szüntelen online kapcsolatot igénylő DRM-től, a várakozásért cserébe pedig az Animus Project 1.0, Animus Project 2.0, valamint a The Da Vinci Disappearence kiegészítések is a csomag részét képezik.



Ha nálunk rendeled elő 8990 forintért, akkor a játék mellé kapsz még egy A/2-es Assassin's Creed: Brotherhood posztert, a Harlequin multiplayer karaktert, illetve az Aqueducts egyjátékos térképet.

A kódok igénylésével várd meg az Assassin's Creed: Brotherhood március 18-i megjelenését, addig ugyanis nem lesznek még elérhetőek a vonatkozó aloldalon.

Irány tehát a https://www.gsplus.hu/acb-elorendeles oldal, s rendeld elő az Assassin's Creed: Brotherhood PC-s kiadását még ma!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)