Hirdetés

Assassin's Creed: Brotherhood - Története a legjobb a WGA szerint

|

A Writers Guild of America az Assassin's Creed: Brotherhood történetét választotta 2010 legjobbjának.

Hirdetés

Február 5-én egyszerre két helyszínen (New York és Los Angeles) tartották meg az amerikai írószövetség díjosztóját, amin a következő, 2009. december 1. és 2010. november 30. között megjelent játékok vettek részt: Assassin's Creed: Brotherhood, Fallout: New Vegas, God of War III, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Singularity, Star Wars: The Force Unleashed II.



A jelöltek listája nem kis felzúdulást váltott ki videojátékos körökben, hiszen több olyan cím is felkerült rá (Pl. Singularity és SW:TFU), amelyek erényei között említeni a történetet, a forgatókönyvet egyenlő az istenkáromlással. Arra is van magyarázat, hogy az olyan játékok, mint például a Red Dead Redemption, az Alan Wake, vagy a Mass Effect 2 miért nem kaptak jelölést, a WGA gálájára ugyanis csak olyan alkotásokat lehet nevezni, amelyek írói és forgatókönyvírói tagjai a WGA-nak.
A díjat végül az Assassin's Creed: Brotherhood csapatának (Patrice Desilets, Jeffrey Yohalem és Corey May - történet, Jeffrey Yohalem, Ethan Petty, Nicholas Grimwood és Matt Turner - forgatókönyv) ítélték oda.




 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)