Hirdetés

Assassin's Creed Brotherhood: VideoDex #3

|

Új DLC létezik a testvériséghez, amelyben Leonardo eltünése a téma.

Hirdetés

Erről szól ez a VideoDex névre elnevezett fejlesztő napló - az Assassin's Creed: Brotherhood új DLC-jének címe ugyanis The Da Vinci Disappearance.

Ezio jóbarátja Leonardo Da Vinci eltűnik, így asszisztensével együtt kell nyomozni. Eljutunk többek között a legendás Lucretia Borgiához is - mindezt több vadiúj Assassin's Creed: Brotherhood helyszínen keresztül tehetjük meg. Emellett a DLC-t megvásárlók megkapják azt a kontentet, amelyet a Collector's edition vásárlói kaptak. Új multi-térkép is jár a DLC-hez, amely az Alhambra nevet viseli. Új, XVI. századi kockajátékot is kapunk és még sorolhatnám - írtunk mi már ezekről a részletekről eleget, most jöjjön a VideoDex inkább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)