Hirdetés

Assassin's Creed Chronicles - Kínába, Indiába és Oroszországba megyünk (videó)

|

Az Assassin's Creed: Unity Season Pass részét képező Assassin's Creed Chronicles: China csak a kezdet, a Ubisoft bejelentett két további epizódot, amik Indiába és Oroszországba visznek minket. Már az első rész megjelenési dátumát is kitűzték.

Hirdetés

Aki befizetett a tavaly év végén megjelent Assassin's Creed: Unity Season Passére, mostanáig türelmesen várhatja, hogy a beígért ingyen játék megérkezzen hozzá.

Jó hírünk van: az Assassin's Creed Chronicles: China megjelenés április 22-én várható, csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játékot oldalnézetből, 2.5D-s környezetben játszhatjuk, és a Ming dinasztia bukásának kezdetére visz el minket, ahol az Assassin's Creed Embers animációból ismert Shao Junt irányíthatjuk. 

Tavaly októberben szó volt arról, hogy a Chronicles alsorozatot bővítik, és most megtörtént a két soron következő játék bejelentése is. Az Assassin's Creed Chronicles: India a háborúra készülődő Sikh birodalomban, a Chronicles: Russia pedig az 1917. novemberében lezajlott októberi orosz forradalom utáni időkben játszódik, és előbbi során a képregényekben bemutatkozott Arbaaz Mirt, utóbbiban pedig Nikolai Orelovot irányítjuk. A fejlesztő a Climax Studios, együttműködésben a Ubisoft Montreallal. Íme két hangulatcsináló kép az indiai és orosz krónikákhoz:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)