Hirdetés

Assassin's Creed Chronicles: China megjelenés - megjött a launch trailer

|

Pár nap és megérkezik az Assassin's Creed Chronicles: China és a Ubisoft most egy új trailerrel emlékeztet minket az idei első AC megjelenésére.

Hirdetés

Mert ugye idén is több lesz. Sőt. Az már biztos, hogy az Assassin's Creed Chronicles-nek is legalább három része lesz és persze ott van még az Assassin's Creed Victory is, amiről hamarosan biztosan többet is elárul majd a Ubisoft.

De ne szaladjunk ennyire előre. Az Assassin's Creed Chronicles: China megjelenés április 22-én várható és természetesen azok, akik valami miatt úgy döntöttek, hogy beruháznak az Assassin's Creed Unity Season Pass-re, ingyen letölthetik.

A Ubisoft Montreal és a Climax Studios kooperációjában készülő játékhoz, most érkezett egy kis kedvcsináló is, ami nagy vonalakban elmagyarázza, hogy mit is keresünk mi Kínában.

Nektek hogy tetszik az Assassin's Creed Chronicles sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)