Hirdetés

Assassin's Creed Chronicles - nem csak Kínába megyünk

|

Az Assassin's Creed Unity Season Pass részeként érkező Assassin's Creed Chronicles: China csak az első a sok közül, az alsorozatnak már készül folytatása.

Hirdetés

Megállna a Föld forgása, ha a Ubisoft valamelyik stúdiója egy másodpercre nem dolgozna egy új Assassin's Creed epizódon, ezért miközben készül az egyik, azalatt elkezdik a másikat, és már tervezik a harmadikat. Vagy a huszadikat.

Mindig is nyilvánvaló volt, hogy az Assassin's Creed Chronicles: China esete nem egyszeri alkalom, és idővel még több 2D-s platformerrel bővül a franchise, de most Alex Amancio, a Unity kreatív rendezője biztos, ami biztos, megerősítette ezt egy interjúban. Azt is elmondta, hogy a nézeten túl van még valami, ami megkülönbözteti a Chronicles játékokat (illetve egy játékot, amit fejezetekre bontottak) a 3D-s címektől: „Az egyik legjobb dolog, hogy a játék minden fejezetének művészeti stílusa igazodik az érához. Ezért van az, hogy Shao Jun játéka olyan, mint a kínai tinta: vörös és fekete. Ahogy más karaktereket választunk más időszakokban, a stílus is hozzájuk fog igazodni.”

Nem tudjuk, milyen gyakran és milyen formában kapunk új Assassin's Creed Chronicles játékot, de nekünk tényleg elég, ha évente jön egy új. Tényleg. Szerintetek milyen lesz a Chronicles: China?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)