Hirdetés

Assassin's Creed Chronicles: India - gyönyörű lesz ez is (videó)

|

Részletes videóban mutatkozik be az Assassin's Creed Chronicles: India. Megnézhetjük a főhős eszközeit, a különböző zónákat, és a látványos effekteket is.

Hirdetés

Lehet, hogy idén nem lesz új, nagy Assassin's Creed, de a következő AC játékra már egy hetet sem kell várnunk.

Január 12-én, kedden érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra az Assassin's Creed Chronicles: India, mely a Chronicles trilógia második része. 1841-ben járunk, ahol a Sikh Birodalom és a kelet-indiai társaság közötti feszültség egyre erősödik, és ahogy azt viszonylag kevés gondolkodással ki lehet találni, a helyszín India. Az új főszereplő Arbaaz Mir, aki egyrészt szerelmét igyekszik kiszabadítani a esküdt ellenségei karmai közül, másrészt pedig próbál visszaszerezni valamit, ami a testvériség tulajdonában volt. Az alábbi videó végigvezet minket a  játék helyszínein, bemutatja Arbaaz különleges eszközeit, lényegében elmond mindent, amit feltétlenül tudni kell. Nézzétek meg.

A Chronicles trilógia befejező része, a Russia februárban jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)