Hirdetés

Assassin's Creed Chronicles - PS Vitára is megjelenik, tudjuk mikor jön az orosz és az indiai rész

|

PlayStation Vitára is megjelenik majd mindhárom Assassin's Creed Chronicles játék, de csak miután télen az eredeti három platformon elrajtol a záróepizód.

Hirdetés

Az Assassin's Creed egyik érdekes - ha nem is éppen átütő sikerrel induló - mellékvágánya lehet a Chronicles, ahol a hatalmas akció-kalandok helyett egy rövidebb platformerben mesél el nekünk néhány asszasszinos sztorit a Ubisoft. Most végre azt is elárulták, mikor érkezik a trilógia második és befejező része.

Az Assassin's Creed Chronicles: India január 12-én jelenik meg és egészen 1841-be repít minket vissza, amikor is a britek és a szikhek közötti konfliktus közepette kell majd megtalálnunk egy ősi ereklyét. A másik epizód, az Assassin's Creed Chronicles: Russia, a huszadik század elején játszódik majd, ahol a bolsevik forradalom alatt kell egy utolsó küldetést teljesítenünk Nikolai Orelov szerepében, aki ezt követően kilépne a rendből, hogy a családjával egy békésebb életet keressen. Az orosz epizód megjelenése után egy csomagban is megvehetjük majd mindhárom Assassin's Creed Chronicles-játékot, ez a bundle pedig április 5-én még a PlayStation Vitára is megjelenik.

Nektek hogy tetszett az első rész, várjátok már a másik két AC-platformert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)