Hirdetés

Assassin's Creed DLC-t kap a Watch Dogs: Legion

|

Új karaktert, küldetéseket és egyéb teendőket is hoz a kiegészítő csomag.

Hirdetés

Egy darabig élt egy olyan teória, hogy a Watch Dogs és az Assassin's Creed játékok ugyanazon univerzumban játszódnak, de ezt a Ubisoft sokáig tagadta - mindaddig, amíg az Assassin's Creed Originsben fel nem bukkant egy kép, mely azt a pillanatot örökítette meg, amikor a Watch Dogs főszereplője, Aiden Pearce végez az Abstergo egyik alkalmazottjával, a Black Flagben szereplő Olivier Garneau-val.

Most még szorosabban összefűződik a két franchise: augusztus 24-én jelenik meg a Watch Dogs: Legion Assassin's Creed crossover DLC-je, amiben egy Darcy nevű aszaszint irányíthatunk.

Hirdetés

A karakter teljesen úgy mozog, úgy támad, olyan öltözéket visel és olyan eszközöket használ, mint az aszaszinok, ahogy az az alábbi videóban is látszik. A csomagot teljes egészében csak a Season Pass vásárlói élvezhetik, de 2 új küldetés és world eventek mindenkinek járnak, aki rendelkezik az alapjátékkal. 

Akinek hiányzott a klasszikus AC-élmény, mindenképpen vágjon bele ebbe, ráadásul pont London a helyszín, ahogy a reboot előtti utolsó részben, a Syndicate-ben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)