Hirdetés

Assassin's Creed - Egyiptomba megyünk?

|

Az Assassin's Creed IV: Black Flag igazgatója, Ashraf Ismail elmondta, hogy szeretné felfedezni Egyiptomot a széria valamelyik későbbi epizódjában.

Hirdetés

Az Assassin's Creed III bejelentése előtt a játékosok egy történelmi korszakot és két helyszínt követeltek: a második világháborút, Egyiptomot és Kínát. Tavaly áprilisban Alex Hutchinson, a játék kreatív igazgatója azt nyilatkozta, hogy "ez a három legrosszabb helyszín egy AC játéknak".

Ashraf Ismail viszont más véleményen van: „Nem mondom azt, hogy meg is csináljuk, de szeretném, ha egyszer Egyiptom lehetne a játék színtere. Az ókori Egyiptom egy igen király hely lenne. Van egy remek magyarázatunk arra, hogyan alkothatnánk ezt meg, és az Animusnak köszönhetően bárhova visszautazhatunk a történelemben.”

Elmondta még, hogy a fejlesztőcsapat soha nem véste kőbe, hogy mindig előre fog haladni az időben, ami már az Assassin's Creed IV: Black Flag esetében is látszik.

Ti mit szeretnétek, hol játszódjon a jövőre megjelenő új AC epizód? Ha kimaradt volna az olasz reneszánsz korában játszódó Assassin's Creed II, most a 2013/10-es GameStarhoz megkaphatod ajándék teljes játékként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)