Hirdetés

Nem biztos, hogy a visszatérés után évente jönnek Assassin's Creed-játékok

|

Úgy tűnik, a Ubisoft nem csupán 2016-ban hajlandó pihenőt adni az Assassin's Creed-sorozatnak, ha úgy érzik, nem venne le minket a lábunkról egy-egy új rész.

Hirdetés

A Ubisoft valószínűleg nagyon bölcsen úgy döntött, 2016-ban nem ad ki új játékot az Assassin's Creed fővonalában. Az utóbbi években a Call of Duty-szintjén viccelődtek a titkos társaság kalandjaival, ami valóban évről évre nagyon hasonló játékélményt nyújtott. Nem biztos, hogy a sorozat visszatérése után megint évente jelennek majd meg az új epizódok.

Erről a befektetőknek tartott beszámolón mesélt Yves Guillemot, a kiadó vezérigazgatója: "A cél az, hogy rendszeres ciklussal térjünk vissza, nem az, hogy egy évenkénti kiadásra álljunk vissza" - mondta. "Láttuk, hogy ideje volt sok időt rászánni, hogy a fejlesztők igazán dolgozni tudjanak a franchise-on és a játékmechanizmusokon, hogy a sorozatot tényleg egy új szintre emelhessük" - fejtette ki Guillemot. Elmondása szerint az új Assassin's Creed-játék fejlesztése során főleg egy stúdió végzi a munkát, ami az innovációnak sokkal jobban kedvez, mint a kollaboráció, amiben némelyik AC-rész esetében kilenc különböző csapat is részt vett. A türelem pedig látszólag kifizetődő, ugyanis a kiadó szerint már most elég ígéretes a következő AC.

Alain Martinez, a Ubisoft egyik pénzügyi vezetője az esemény során később megjegyezte azt is, hogy azért nincs kizárva az évenkénti Assassin's Creed-megjelenés lehetősége sem. Szerinte új szabályokat fektettek le annak érdekében, hogy a játékon dolgozó stúdiónak legyen elég ideje tökéletesíteni egy adott címet, majd a következő játékot akkor adják majd ki, ha úgy látják, elég újítással tudnak majd szolgálni a rajongóknak. Ha pedig rengeteg új ötlet merül fel, ez akár azt is lehetővé teszi, hogy ismét egyetlen év eltéréssel rajtoljon el két AC-játék is.

Mit gondoltok, az új alapelvek mentén izgalmasabb Assassin's Creedeket kaphatunk majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)