Hirdetés

Elmennél egy Ubisoft vidámparkba? És egy Assassin's Creed musical tetszene?

|

A Ubisoft kiterjesztette néhány franchise-a márkaneveit, így most már nyitott az út az Assassin's Creed musical, a Far Cry tévésorozat vagy egy Ubisoft vidámpark előtt.

Hirdetés

A Ubisoft abban a szerencsés helyzetben van, hogy milliók által rajongott franchise-ok tulajdonosa, melyek világában a játékosok szeretnének a lehető legtöbb módon elmerülni.

A terjeszkedés egyelőre annyiban kimerül, hogy jön az Assassin's Creed film, de a most előkerült márkanév bejegyzések szerint a lehetőségek tárháza végtelen. Az Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs és Just Dance márkaneveket mostantól a következő témákban is lehet használni:

- Folytatásos televíziós programok és interaktív tévéshow-k, vígjáték, dráma, élőszereplős és animációs részekkel, televíziós sugárzás, hang és képi anyagok.

- Színpadi előadások, színpadi előadások jelmezes karakterekkel.

- Mozgófilmek gyártása és forgalmazása, kapcsolódó nyereményjátékok szervezése.

- Vidámparkok és vidámparki szolgáltatások.

- Versenyek és bajnokságok szervezése.

- Szórakoztatóközponthoz kapcsolódó szolgáltatások, interaktív játszóterek.

- Kulturális vagy oktatási célú kiállítások.

- Online publikációk, név szerint online magazinok, hírek, kommentárok a videojátékok témájában.

Hogy ebből a végén mi lesz, az jó kérdés, a játékosok többsége most egyelőre inkább annak örülne, ha a Ubisoft visszavenne a tempóból és a mennyiség helyett a minőségre fókuszálna, de azért egy Far Cry vidámparkba csak elmennénk. A Just Dance musical már más kérdés, de ebben is van fantázia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)