Hirdetés

Assassin's Creed fejlemények

|

Az Assassin's Creed-ről már rég nem kaptunk érdemleges információt, viszont most megtört a jég és nekünk is jutott némi nemű info a középkori Közel-Keletet megelevenítő játékból.

Hirdetés

A játékban egy Assassint alakítunk, akit a Keresztesek eljövetele óta köröznek az egész kompániánkkal együtt, így az egész szervezetnek meg kell lapulnia de most eljött a bosszú ideje - nyilatkozta Cory May a történetíró, aki nagyon büszke a munkájára. Remélhetőleg tényleg jó munkát végzett a fickó, eddig legalábbis minden jel erre mutat. A készítők középkori feljegyzéseket, város térképeket, festményeket, novellákat, enciklopédiákat, krónikákat és különféle leleteket használtak a fejlesztés során. A történelmi hitelesség tehát garantált, a játékban látható helyszínek tényleg hasonlítani fognak a közképkori Damaszkuszra, Jeruzsálemre és Akkonra. További információt és egy interjút ezen az oldalon találunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)