Hirdetés

Assassin's Creed - Fény derül Altair titkos keresztes háborújára

|

A Reneszánsz és a Testvériség után Titkos keresztes háború alcímmel érkezik a harmadik Assassin's Creed regény.

Hirdetés

Miközben nagy leleplezésre készülünk az Assassin's Creed 3 kapcsán a márciusi GameStar hasábjain (már ismerjük az új hőst, továbbá a helyszín és a történelmi korszak sem titok számunka), örömmel vettük a hírt, hogy a Fumax kiadó hamarosan elkészül a harmadik Assassin's Creed regénnyel, minek következtében március közepén már olvashatjátok is Altair kalandjait. Ugye nem feledkeztetek meg róla annak ellenére sem, hogy a Ubisoft szemében Ezio volt a fontosabb szereplő.



A regényt ismételten Oliver Bowden jegyzi, a 456 oldalas terjedelem pedig a villámolvasás technikájának elsajátítása nélkül egész hétvégés programnak ígérkezik.

A tartalomból:
Marco atyja, Niccolo Polo végre elmeséli a történetet, amelyet egész élete során titokban tartott – Altaïr, a Testvériség egyik legkiválóbb Orgyilkosának élettörténetét.
Altaïr kalandos útja során nemcsak a Szentföldet járja be keresztül-kasul, de az Orgyilkosok krédójának valódi értelme is megvilágosodik előtte. Hogy elkötelezettségét bizonyítsa, a rend kilenc halálos ellenségével kell végeznie, beleértve a templomosok nagymesterét, Robert de Sable-t is.
Altaïr életének története most először olvasható a maga teljességében: a történelem menetét megváltoztató küldetése, véget nem érő küzdelme a templomosok összeesküvése ellen, családja tragikus és egyben megrendítő sorsa, és egy régi jó barát végzetes árulása.

Klikk a képre a teljes mérethez!



Az Assassin's Creed: Titkos keresztes háború március közepéig jelenik meg és 3790 forintért lesz megvásárolható.
Ízelítőként már most beleolvashattok a regénybe!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)