Hirdetés

Assassin's Creed Freedom Cry - önálló játék lesz a DLC-ből

|

Nincs meg az Assassin's Creed IV: Black Flag, de érdekel Adewale története? A Ubisoft rajtad is segít!

Hirdetés

Ahogy azt a 2014/01-es GameStarban is olvashattátok, nekünk is tetszett az Assassin's Creed IV első egyjátékos DLC-je, és igazán kár lenne, ha bárki kimaradna belőle.

Így gondolta ezt a Ubisoft is, ugyanis február 19-étől minden PlayStation 3 és PlayStation 4 tulaj, 25-étől pedig minden PC-s letöltheti az Assassin's Creed Freedom Cry-t, aminek tartalma egy az egyben megegyezik az azonos nevű Black Flag DLC tartalmával. Adewale történetét ismerhetjük meg, aki rabszolgából kalózzá, később pedig képzett asszasszinná vált.

Árazásról egyelőre nincs hír és az Xboxos változatokról sem tudunk semmit (ez bizonyára nem véletlen), de mivel a megjelenés közel van, valószínűleg legkésőbb a jövő héten megtudunk minden szükséges információt.

Aki eddig kihagyta, így már be fogja szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)