Hirdetés

Assassin's Creed: Golden Age - idén is több AC-t kapunk?

|

Az Assassin's Creed: Victory után „kiszivárgott” az Assassin's Creed: Golden Age logója. Megismétlődik az, ami tavaly a Unityvel és a Rogue-gal?

Hirdetés

Reméljük, hogy a Ubisoft fejlesztőcsapatai az (egyébként még mindig csak félig-meddig megerősített) Assassin's Creed: Victory fejlesztését, tanulva a tavalyi eseményekből már nagyobb gondossággal végzik, és csak úgy vállalnak be több projektet, hogy a rajongókat egyik se szomorítsa el.

Ahhoz, hogy jobb minőséget érhessenek el, nem feltétlenül kell minden létező csapatot arra az egy projektre irányítani, ha már csak egy is szabadon marad, az, mint a hamarosan PC-re érkező Assassin's Creed: Rogue esetében láttuk, elég egy legalább előző generációs játék összerakásához. A Ubisoft toborzó brossúrájának egyik oldalán feltűnik az Assassin's Creed: Golden Age logó, ami lehet, hogy egy még be nem jelentett játékhoz tartozik, viszont az sem kizárt, hogy a nevet egy már megvalósult projekt munkacímeként használták. Mivel ha közelről megnézzük a képet, hajókat láthatunk, elképzelhető, hogy így hívták valaha az Assassin's Creed IV: Black Flaget vagy a Rogue-ot. Az „aranykor” megnevezés sok mindenre utalhat, úgyhogy ebből nem tudunk kiindulni. 
 

Szerintetek a Victory mellett milyen Assassin's Creed játék jöhet még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)